Prirodni lek za hemoroide

Šta je ekcem ili dermatitis?

Ekcem ili dermatitis, zapaljenje kože zajednički je naziv za grupu upalnih promena na koži, i opšti pojam, koji se odnosi na bilo koji osip ili upalu na koži koja nije uzrokovana infekcijom. Sve bolesti iz ove grupe imaju zajedničke kliničke karakteristike; suvoća, crvenilo i svrab kože, a u određenim slučajevima i pojava posekotina i mehurića.

Iako dermatitis nije zarazna bolest i na bilo koji način opasna po život, ona može biti veoma iritantna (nadražujuća) i neugodna za normalan život bolesnika. Ekcematozne promene sa jedne strane su estetski jako neprijatnog izgleda, i time utiču na psihu bolesnika (koji se povlači u sebe i izbegava druženje sa okolinom), a sa druge ometajuće jer svojim prisustvom ograničavaju bolesnika u obavljanju uobičajenih životnih i radnih aktivnosti (uključujući tu i spavanje, jer ometaju normalan noćni san).

Prirodno lečenje ekcema

Terapija ekcema je, zbog njegovih osobina dugotrajna i često ponavljajuća bolest. Najveći broj slučajeva, ekcema ili dermatitis ne zahteva intervenciju lekara.

Možete koristit sapun od kozijeg mleka.

Naneti na kožu, ostaviti 2-3 min da deluje i saprati. Najteži oblici, čak i urođeni ekcemi posle 15 dana upotrebe postepeno nestaju. Posle 4-5 dana korišćenja, pojača se intezitet jer sve sto je pod kožom mora da izađe na površinu, nakon toga 4-5 dana dolazi do čišćenja i polako nestaje.

Da bi izlečili ekcem, tokom korišćenja sapuna ne preporučuju se nikakvi drugi preparati, npr kreme, jer svaki drugi preparat sadrži hemiju i rezulati neće biti vidljivi. Sapun je 100 % prirodan, ne preporučuje se korišćenje drugih proizvoda tokom ove terapije.

Sapuni od kozijeg mleka • 100% prirodni • bez hemije

Naručite sapun koji Vam odgovara

Naručite sapun

Gde vam prirodni sapun od kozijeg mleka može pomoći

Sapuni od kozijeg mleka • 100% prirodni • bez hemije

Naručite sapun koji Vam odgovara

Naručite sapun