Prirodni lek za hemoroide

Ekcem ili dermatitis, zapaljenje kože zajednički je naziv za grupu upalnih promena na koži, i opšti pojam, koji se odnosi na bilo koji osip ili upalu na koži...

Šta je ekcem ili dermatitis?

Ekcem ili dermatitis, zapaljenje kože zajednički je naziv za grupu upalnih promena na koži, i opšti pojam, koji se odnosi na bilo koji osip ili upalu na koži koja nije uzrokovana infekcijom. Sve bolesti iz ove grupe imaju zajedničke kliničke karakteristike; suvoća, crvenilo i svrab kože, a u određenim slučajevima i pojava posekotina i mehurića.

Iako dermatitis nije zarazna bolest i na bilo koji način opasna po život, ona može biti veoma iritantna (nadražujuća) i neugodna za normalan život bolesnika. Ekcematozne promene sa jedne strane su estetski jako neprijatnog izgleda, i time utiču na psihu bolesnika (koji se povlači u sebe i izbegava druženje sa okolinom), a sa druge ometajuće jer svojim prisustvom ograničavaju bolesnika u obavljanju uobičajenih životnih i radnih aktivnosti (uključujući tu i spavanje, jer ometaju normalan noćni san).

Prirodno lečenje ekcema

Terapija ekcema je, zbog njegovih osobina dugotrajna i često ponavljajuća bolest. Najveći broj slučajeva, ekcema ili dermatitis ne zahteva intervenciju lekara.

Možete koristit sapun od kozijeg mleka.

Naneti na kožu, ostaviti 2-3 min da deluje i saprati. Najteži oblici, čak i urođeni ekcemi posle 15 dana upotrebe postepeno nestaju. Posle 4-5 dana korišćenja, pojača se intezitet jer sve sto je pod kožom mora da izađe na površinu, nakon toga 4-5 dana dolazi do čišćenja i polako nestaje.

Da bi izlečili ekcem, tokom korišćenja sapuna ne preporučuju se nikakvi drugi preparati, npr kreme, jer svaki drugi preparat sadrži hemiju i rezulati neće biti vidljivi. Sapun je 100 % prirodan, ne preporučuje se korišćenje drugih proizvoda tokom ove terapije.

Sapuni od kozijeg mleka • 100% prirodni • bez hemije

Naručite sapun koji Vam odgovara

Naručite sapun

Sapuni od kozijeg mleka • 100% prirodni • bez hemije

Naručite sapun koji Vam odgovara

Naručite sapun